Web serije

Milly (2011)

Milly je najslađa osmogodišnja nevina djevojčica koju ćete ikad upoznati. Teži biti poput svog idola, Paris Hilton, obožava Wizards of Waverly Place, Deadwood, plišane igračke, lizalice, balone, oblake…. i da, mrzi Elma kodnog imena Big Red Dildo!

Web serija o djevojčici o svemu samo ne o dječjim stvarima koja dolazi iz kreativnog uma The Fine Brothers, Benny-a & Rafija. Definitivno se ne preporučuje djeci da gledaju ovu web seriju. Zašto? Pogledajte trailer, pa ćete sami zaključiti zašto.


Milly je još jedna od kreativnih inovacija braće Fine, kojem kreću na pokoravanje youtube svijeta. Koncept je sasvim jednostavan i sastoji se od toga da gledatelji postavljaju pitanja Milly, uz pratnju Rafija (kojeg Milly ne može podnijeti). Sama serija je u biti parodija/alegorija na sveprisutnu rastuću eksplotaciju mladih u Americi i šire, bilo kroz filmove, serije ili glazbenu scenu (od Britney Spears, Hannah Montane pa do Justina Biebera). I to sve pod budnim okom licemjernih američkih gledatelja koji pomno biraju i kritiziraju određene sadržaje “neprimjerene djeci”, a da su slijepi na sa samu pojavu te vrste dječje eksplotacije. Sa granično-izazivačkim humorom, serija nije za svačiji ukus, više crno-humorski tip, ali zato i odudara i čini jednu od boljih ponuda online sadržaja u svom području, naravno, po mom mišljenju.

Milly, web serija (The Fine Brothers, 2011)

Svaki ponedjeljak nova epizoda na njihovom youtube channelu, s tim da obvezno preporučam Vlog, kao još jedno bonus izdanje sa jednako zanimljivim sadržajem:

Main Channel
Vlog Channel

The Fine Brothers

I’m Milly!

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s