Novosti

Ljeto 2011 – Raspored novih serija i povratnika na TV

Kao i svakog ljeta, na većini televizijskih programa prikazivat će se obilje već provjerenih i prožvakanih serija, ili kako mi smrtnici to volimo zvati – mnoštvo repriza. Međutim, svjesni činjenice da gledatelji neprestano traže da se osvježe nečim novim, brojne velike američke TV kuće svake godine tokom midseasona nastoje ponuditi i nove sezone nekoliko hit-serija (kao npr. True Blood,  Eureka, Pretty Little Liars, Leverage, Weeds…), ali čak i nekoliko potpuno novih dugogočekivanih naslova.

U nastavku pogledajte datume od kada ćete moći pogledati prve epizode novih serija i/ili nove epizode već postojećih serijala (ZA BOLJI I VEĆI PRIKAZ KLIKNITE NA TABLICU).

.*     *     *

.

NOVE SERIJE


Nove serije u ljeto 2011

.

Raspored novih serija – ljeto 2011 (kliknuti za veći prikaz)

.

*     *     *

.

POVRATNICI

Nove sezone serija u ljeto 2011 (kliknuti za veći prikaz)

.

IZMJENE: 18.07.2011.

.

3 misli o “Ljeto 2011 – Raspored novih serija i povratnika na TV

  1. Odlično! Skratila si mi još jednom muke gledanja kad koja serija dolazi, hehe BIG THNX! Jedva čekam pola stvari s tih popisa 😀 a wilfried s Frodom? najiščekivanije on my list,definitivno.

    • Dogovoreno – isporučeno! 😉
      I ja isto!! Brzo će proći ovo ljeto. Moj plan je bacit se odmah na 11-12 od tih novih 14 serija (pa što kasnije prođe), a ovaj frodasti Donnnie Darko bit će sigurno među njima 🙂

  2. Povratni ping: Ljeto 2012 – Raspored novih serija i povratnika na TV « geekosfera

Komentiraj