Serijologija

Najava: Love Bites (2010)

Love Bites je antologijska romantična komedija koja prikazuje tri međusobno povezane priče (vinjete) o ljubavi, izlascima, vezama i braku.

.

.

Prvi dio priče vrti se oko Annie Matopoulos (Becki Newton), mlade newyorčanke u potrazi za ljubavi i „gospodinom Savršenim“. Annie je djevica trudnica surogat majka svojoj sestri, što joj stvara brojne probleme kod flertovanja i izlazaka na spojeve. U drugoj vinjeti, glavni likovi su Colleen (Constance Zimmer) i Judd Rouscher (Greg Grunberg), nekonvencionalan par koji živi u Venice Beachu, gdje je Judd vlasnik salona za tetoviranje. Colleen i Judd su u sretnom braku već 6 godina i kroz svoje segmente pokušavaju pronaći nove načine kako održati brak svježim i uzbudljivim. Uz navedeni trio, u svakoj se epizodi u gostujućim ulogama pojavljuju poznati glumci koji svojim zabavnim pričama doprinose radnji, ujedno čineći treću priču ove cjeline.

Serija Love Bites se trebala početi prikazivati u ljeto 2010., no slijedom raznoraznih događaja (kao što je npr. obnavljanje serije “My Boys” sa Jordanom Spiro, trudnoća Becki Newton, produkcijske izmjene i dr.) njezin početak je odgođen. Takvo kašnjenje je dovelo do potrebe za brojnim izmjenama u radnji i među glumačkom postavom, pa je na kraju cijeli koncept serije promijenjen. Kako je serija izgledala u originalnom obliku, a kako će izgledati u novom ruhu možete pogledati na kraju ovog posta.

Prva epizoda Love Bitesa emitirat će se 02.06.2011. na NBC-u. Nažalost, s obzirom da je od snimanja prošlo dugo vremena i glavni glumci su dobili su uloge u drugim pilotima, malo je vjerojatno da će serija imati više od 9 prvotno snimljenih epizoda.

..

*     *     *

Glume: Becki Newton (Ugly Betty), Constance Zimmer (Good Morning, Miami, Joan of Arcadia, In Justice, Boston Legal, Entourage),  Greg Grunberg (Felicity, Alias, Lost, Heroes)

U gostujućim ulogama:  Jennifer Love Hewitt, Craig Robinson, Jason Lewis, Lindsay Price, Kyle Howard, Larry Wilmore, Charlyne Yi, Pamela Adlon, Stacy Galina, Brian Hallisay, Steve Howey, Krysten Ritter, Doris Roberts, Jeffrey Tambor, Bret Harrison, Michelle Trachtenberg, Jim Beaver, Matt Long, Laura Prepon, Isaiah Mustafa, Jay Harrington, Guillermo Diaz, David Giuntoli

.

*     *     *

ORIGINALNA (STARA) VERZIJA:

NOVA VERZIJA:

.

.

.

Ivana

Jedna misao o “Najava: Love Bites (2010)

  1. Povratni ping: NBC otkazao “Love Bites” « geekosfera

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s