Web serije

Completely Normal Activity (2011)

Completely Normal Activity je improvizirana nadnaravna komična horor web serija koja nas upoznaje sa Richiem, dvadesetineštositnogodišnjim zabušantom koji “uloži” novac u nadzornu opremu da bi dokumentirao sumnjivu “nadnaravnu aktivnost” u svom stanu koji dijeli sa djevojkom Relle.

Serija je dosad online prikazala četiri od ukupno devet epizode, kroz koje se provlači reality osjećaj, a kako se radi o improvizaciji snimanoj kroz BB kamere, nije teško to postići. Kako serija graniči između komedije i nadnaravnog elementa, i kako se igra sa gledateljima oko tog nadnaravnog pitanja, zanima me šta će sve biti od toga.

Da li će biti zafrkancija na sve te reality serije koje nas obasipaju u zadnje vrijeme, ili će skrenuti u neki drugi smjer? Zasad su mi karakteri zanimljivi, a osobito Relle i freaky susjeda (WTH je bila ona scena pred vratima??). Kroz interakciju likova se može vidjeti kako svi uživaju u svojim ulogama i budući da se radi o improviziranom konceptu snimanja, mogu zaključiti da ova serija vrvi mladim talentima!  Serija ima potencijala i kreativnu mladu snagu iza sebe , pa preporuka za ljubitelje ovog žanra.

Richiea glumi Bryan Beckwith, a u ostalim ulogama se pojavljuju Muriel Montgomery kao njegova hipster djevojka Relle, čija strast je eksperimentalno snimanje filmova, zatim Erin O’Shea kao hiperaktivna susjeda Lilah koja uvijek nešto posuđuje od njih, Duncan Miller kao Richijev najbolji prijatelj koji je uvijek uz njega, nekad i previše; Martha Hearn kao medij  i naposljetku Nick Casalini u gostujućoj ulozi kao Rellein prijatelj.

Completely Normal Activity je premijerno online prikazana 14.06. 2011. godine, te će se preostale epizode prikazivati tjednim ciklusom kroz cijelo ljeto.

Za dodatne informacije o seriji, glumcima i kreativnoj sili iza cijelog koncepta, kao i za pogledati prikazane epizode, bacite pogled na službenu stranicu www.completelynormalactivity.com

Info linkovi:

Completely Normal Activity

Facebook

YouTube

by Lidach

Jedna misao o “Completely Normal Activity (2011)

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s