Web serije

Awkward Embraces (2010) – 1.-2. sezona

Awkward Embraces je web serija koju toplo preporučam!Pogotovo djevojkama i još k tome, ako su nerdy. Naime, serija prati dating ili po naški “hodanje” i sve neugodnjake koje dolaze u kontekst te riječi. U središtu je Jessica, “Star Trek/comic book geeky djevojka, koja uvijek kaže i učini pogrešnu stvar u pogrešno vrijeme i naravno, pogrešnom tipu“. Uz nju su uvijek njezine dvije dobronamjerne frendice koje joj pomažu savjetima, ili više odmažu. Kako kad. Sve to umotano u odlično snimljenu naraciju, inteligentni dijalog i odličnu glumu!

Serija prvom epizodom odmah privuče pričom, pretpostavljam više žensku publiku, jer su teme girly orijentirane i kroz 6 minuta naracije se dobiju smiješne, realne i većinu nama bliske situacije koje izazivaju salve smijeha i istodobno poznati osjećaj  iliti “we’ve all been there”  jednom (neki više puta) u životu.

Od kritike pozdravljena kao šarmantna, oštroumno napisana serija i uspoređivana sa geeky humorom The Big Bang Theory – samo iz ženske perspektive, i sa daškom zavodljivosti Sex and the City, serija bi trebala biti pun pogodak za većinu ženske populacije. Teme hodanja, koje se obrađuju su tako svakodnevne i koliko god bile neuobičajene situacije, vjerujte, događaju se! Jessica Mills “a geek boy’s dream girl”, autorica, scenaristica i ujedno glavni lik serije, zajedno sa Candis Phlegm i Lyndsey Doolen čine savršeni trio single dama koje traže ljubav i dovode se u nevjerojatno neugodne situacije da mi je neugodno i gledati, ali istovremeno presmiješne, dijelom zato što su i istinite, barem većina. Ali neovisno o tome koliko neugodna, sramotna, uzrujavajuća dating situacija bila, Jessica, Candis i Lyndsey uvijek imaju jednu drugu i smijeh na kraju, plus poduku ili dvije!

Režisirana od strane Adama Jason Finmana, Awkward Embraces nam pokazuje da i “nerdy girls need love too“! Prva sezona se sastoji od 11 epizoda, a upravo završava i druga sezona. Sve epizode se mogu online pogledati na njihovoj stranici  awkwardembraces.com, koja također ima puno bonus stvari, behind the scenes i vlogove.

Info linkovi:

Awkward Embraces

Twitter

Facebook

YouTube (Season 1) (Season 2)

by Lidach

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s