Web serije

Legends of Atoll (2011)

Legends of Atoll: Return of the Endless One je fantasy web serija inspirirana scenskom predstavom Dungeon Master, originalno nastale u Organic Theater Company Chicago od strane veteranskog glumca Bruce A. Young (Jurassic Park 3, Phenomenon, The Sentinel) i koja se već dugi niz godina izvodi u Los Angelesu. Radnja je smještena u magičnom svijetu Atolla, i prati grupu avanturista: Ardeka, human warriora; Tanrissa, Elven Ranger i Hughlanda, prosječnog mage koji je ispao sa Wizard Collegea.

Ovi karakteri, slučajno bačeni u herojske vode moraju surađivati da bi se borili protiv magičnih kostura, usputnih nasilnika, magičnog tepiha i međusobnom antipatijom, da bi preživjeli. Ta šansa se još smanjuje trenutkom kada nesvjesno puste The Endless One, moćnog dark sorcerera koji je bio tisuću godina zarobljen, i sad oslobođen teži za osvetom.

Legends of Atoll je režisiran i produciran od strane Mario N. Bonassina, i to u suradnji sa Samanthom Mason, jednoj od glumaca u seriji  i ujedno producenticom. Umjetnički dio je u produkciji dizajnera Bradd Fillmana (Gardens of the Night, Magic Man, Morning), a seriju je napisao Michael Axelsen (pisac za Dungeon Master).

U seriji glume Dustin Hess (Heroes, Bones, Veronica Mars) kao Hughland, Michael T. Coleman (The Harimaya Bridge) kao Ardek, Samantha Mason (The Room) kao Tanrissa i Commodore James (Yes Man, The West Wing) kao  Endless One. Također se pojavljuje Sam Aaron (DAG, The Hustler) kao Riald, sneaky lopov koji postaje glavni pijun Endless Onea.

Serija je premijerno prikazana 25.04.2011, te će se sastojati od šest osmominutnih epizoda u prvoj sezoni. Na samom pragu sličnosti sa The Guildem i Legend of the Neillom, serija je sasvim zabavna i nudi humor, akciju i pustolovine i to sve ispomiješano sa magijom. Sve epizode se mogu pogledati na njihovoj stranici www.legendsofatoll.com koja obiluje informacijama o glumcima, njihove razgovore o samom procesu snimanja i ostale zanimljivosti.

Info linkovi:

Legend of Atoll

Facebook

Twitter

YouTube

by Lidach

Jedna misao o “Legends of Atoll (2011)

  1. Povratni ping: Dragon Age: Redemption « geekosfera

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s