Blic vijesti

Submissions Only radi Kickstarter kampanju

Submissions only, web serija (2010)

Submissions only, web serija koja je oduševila (minornu) publiku sada treba pomoć vjernih gledatelja. Kako je cijela prva sezona (koja je kao i većina nezavisnih serija niskobudžetno producirana), izazvala salve oduševljenja pratitelja svojim komičnim prikazom kazališno-audicijskog procesa, kao i egzekucijom oko same produkcije (gostujući glumci, scenarij, scenografija), da bi se realizirala druga sezona i nastavile peripetije naše junakinje Penny i njezinog prijatelja Tima, potrebna je mala donacija. Kako je Kickstarter postao uporište kreativnih ideja i jedan od načina da i sami fanovi doprinose procesu postanka ili nastavka nekog serijala, tako i kreatori ove serije mole fanove za bilo kakvu financijsku potporu, sve informacije na linku ovdje.

Kao što je već navedeno u malom predstavljaju serije još u svibnju, radi se o web komediji koja prati prijateljstvo Penny Reilly i Tima Trulla, glumicu i casting direktora, u kontekstu zanimljivog natjecateljskog kazališnog svijeta. Serija je napisana i producirana od strane njenih glavnih lidera, glumice Kate Wetherhead (Penny ispred kamere) i Andrew Keenan-Bolger (kao redatelj iza kamere).

Submissions only, web serija (2010)

U prvoj sezoni je okupljena mala broadwayska elita gostujućih glumaca koja uključuju Kristin Chenoweth, Chita Rivera, Cady Huffman, Michael Rupert, Rachel Dratch, Danny Burstein, Rebecca Luker, Barrett Foa, Alan Campbell, David Rossmer, Ann Harada, Tyler Maynard, Steve Rosen i još mnoge mlade nade koje tek dolaze.

Prvu sezonu, sastavljenu od šest epizoda i prikazivanu ma Youtubeu od rujna 2010. godine do svibnja 2011. godine, ako još niste pogledali, možete u potpunosti pogledati na njihovoj stranici submissionsonly.com. Drugu sezona će se početi prikazivati od 30. rujna 2011. ukoliko se sredstva prikupe.
Submissions Only – Season 1
Submissionsonly.com
Kickstarter Campaign “Submissions Only”
Lidija

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s