Serijologija

Najava: Up All Night (2011)

Up All Night (2011, NBC)

.

Up All Night je nova komedija situacije koja će se početi prikazivati 14. rujna na NBC-u. Serija slijedi zaposlenu mladu majku Reagan i njezinog supruga Chrisa kroz brojne izazove s kojima se susreću prilikom pokušaja pronalaska ravnoteže između karijere, braka, obitelji, prijatelja i novog djeteta.

Reagan Brinkley (Christina Applegate) je ambiciozna i živahna žena koja ima predivnog supruga, uspješnu karijeru kao producentica talk-showa i od nedavno malu kćer Amy. Odlučna je da ne poklekne pred klišejima vezanim uz majčinstvo zbog čega se nakon poroda vrati na posao, a dijete prepusti brizi duhovitog supruga Chrisa (Will Arnett). Chris doista želi pomoći i biti moderni otac koji igra značajnu ulogu u kćerinom životu zbog čega odluči ostati raditi kod kuće, no ne znajući što ga na tom dotada neistraženom putu sve čeka, često se uvali u više no što može podnijeti.

.

Scene iz serije Up All Night (2011, NBC)

.

Kao što to obično biva, u pokušajima da se ustale u svoj novi život Reaganino i Chrisovo samopouzdanje nerijetko bude poljuljano kao posljedica sumnje u sebe, samopodcjenjivanja, te pritiska okoline.

Uz nove roditelje, među glavnim likovima susrećemo Avu (Maya Rudolph), ambicioznu ali ranjivu voditeljicu talk-showa (ujedno Reaganinu šeficu i prijateljicu), koja živi Reaganin nekadašnji život bez ozbiljnih obveza i ograničenja, te čiji nerazumni zahtjevi i ambicioznost često izbacuju Reagan iz takta. Tu je i Calvin (Nick Cannon), voditelj talk-showa, čija popularnost iritira Avu.

.

*     *     *

.

Kao ljubiteljica nekih dosadašnjih djela Christine i Willa, odlučila sam seriji dati priliku i prije no što sam bila upoznata s radnjom. Srećom, na temelju dosada viđenog, čini se da se doista imam čemu veseliti i bez većih problema pružiti joj priliku da se nađe bok uz bok još jedne odlične humoristične serije o odrastanju (odraslih), Raising Hope.

.

*     *     *

.

Up All Night (2011, NBC) - glumačka postava

.

Glume: Christina Applegate (Hall Pass, Samantha Who?“, „Friends“, The Sweetest Thing, „Jesse“, „Married with Children“, Don’t Tell Mom the Babysitter’s Dead), Will Arnett („Running Wilde“, „30 Rock“, When in Rome, „Arrested Development“), Maya Rudolph (Bridesmaids, „Saturday Night Live“, Grown Ups, „City of Angels“, „Chicago Hope“), Nick Cannon („America’s Got Talent“, The Killing Room, Day of the Dead, Drumline), James Pumphrey („Players“), Reid Ewing (Fright Night, „Zeke and Luther“, „Modern Family“), Dustin McKamie („ER“, „Cold Case“)

.

*     *     *

.

TRAILER:

.

Ivana

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s