Animacija

Rosa (2011)

Rosa (2011)

Vrijeme je za malo kombinaciju animacije i cyberpunka! Nedavno je pušten online kratki animirani SF film smješten u postapokaliptični svijet gdje je sav prirodni život nestao. Uskoro saznajemo da se iz tog kaosa, budi Rosa, cyborg iz Kernel projekta, inače zadnja nada čovječanstva za obnovu ekološkog sustava. Međutim, postaje jasno da ona nije jedini entitet koji se probudio i da joj predstoji borba za život i opstanak.

Rosa, scena iz filma (za veću rezoluciju, kliknite na sliku)

Film je nastao kao ideja mladog strip umjetnika Jesús Orellana, rađen kroz godinu dana i to u potpuno nezavisnoj produkciji bez imalo financijskih inputa sa strane. Jako dojmljiva grafika i fotografija drži pažnju kroz devet minuta koliko traje sveukupna animacija. Kako piše na službenoj stranici, projekt je privukao dosta pažnje u svijetu Hollywooda i trenutno je u realizaciji live-action film.

Osobno, filmić mi je jako zanimljiv i ima potencijala za daljnu razradu priče, ali opet, mene je lako dojmiti. Šta vi mislite o projektu? Trailer je dolje, a film besplatno možete pogledati online na vimeu. Ostale informacije na rosamovie.com


Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s