Blic vijesti

The Annoying Orange ide biti naporna na TV

The Annoying Orange ide na male ekrane. Naporna ili Iritirujuća Naranča, Uznemirujuća ili Živcirajuća Naranča, kako kome odgovara, ali mislim da je uhvaćena bit … ukratko, radi se o web seriji koja je prvotno prikazana online zajednici 2009. godine, da bi danas bila jedna od najpoznatijih i najgledanijih kanala na youtubeu.

U centru je Naranča koja je, pogodili ste, naporna i živcira obližnje predmete  oko sebe, što uključuje Krušku (Pear), Malu Jabuku (Midget Apple) i Marshmallow, između ostalih. Radi se o komediji-web serijalu koju je osmislio Dane Boedigheimer.

Kanal ima više od 2 milijuna pratitelja i upravo je obznanjeno da je Cartoon Network kupio TV prava za polusatnu seriju koju će CN premijerno prikazati sljedeće godine kao dio svog originalnog programa. Boedigheimer je su-kreator TV serije zajedno s Tom Sheppardom (Pinky and the Brain), a Conrad Vernon (Madagascar 3) uključivo s Gary Binkowom i Dan Weinsteinom će poslužiti kao izvršni producenti.

Serija će pratiti Naranču i njezine prijatelje kako putuju kroz vrijeme u magičnoj voćnoj košarici. Sve informacije o ovoj ludoj Naranči, pohvatajte na službenoj stranici.


Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s