Blic vijesti

Abeceda Smrti i 26 načina umiranja

The ABC’s of death (2012)

Volite horore? Onda bi vas mogla zanimati Abeceda smrti.

THE ABC’s OF DEATH ili Abeceda smrti će biti nezavisni filmski projekt sastavljen od 26 indvidualnih poglavlja/kratkih filmova režisiranih od strane 26 različitih profiliranih redatelja hororskog žanra. Cilj je pokazati smrt u “njezinoj čudesnoj i brutalnoj ljepoti”. Jedan od producenata Ant Timpson, objašnjava da je cijeli projekt inspiriran edukacijskim nizom ABC knjiga. Zamišljeno je da će svaki od 25 već imenovanih redatelja dobiti jedno slovo abecede koje će zajedno činiti abecedu smrti, a svrha je da kroz kratki film svaki redatelj pokaže svoju viziju smrti. Redatelj broj 26. je odabran na otvorenom natječaju napravljenom sa ciljem otkrivanja novih talenata horor scene. Od 170 pridošlih natjecatelja, odabran je pobjednik: T is for Toilet.

Radi se o claymation kratkom filmu UK redatelja Lee Hardcastle, o prestrašenom dječaku i pokušaju samostalnog odlaska na WC. Možete ga pogledati dolje s mini napomenom da je video malo uznemirujući i da nije za djecu!

*

Drafthouse Films, Magnet Pictures i Timpson Films s ponosom predstavljaju ovu ambicioznu antologiju, koja bi svojim sadržajem trebala provocirati i šokirati (ovaj mali filmić je već uspio u tome, barem kod mene!) ukratko, pokazati svu različitost modernog horora. Premijera filma je predviđena početkom 2012. godine, a za ostale informacije posjetite njihovu službenu stranicu ili ih pratite na facebooku!


Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s