Blic vijesti

Mali podsjetnik na Fringe: čekanje je gotovo!

Fringe, američka SF serija

Napokon nove epizode Fringea, i to sedam novih u nizu, bez prekida, ako je vjerovati Foxu!

Epizoda “Wallflower“, koja je poslužila kao “malo finale” prije duge, preduge pauze, mada nije namijenjena da bude malo finale (Foxove interne stvari) bila je dobar filler. Kraj epizode je napokon pomaknuo neke stvari naprijed (bad, bad Nina). Sudeći prema twitterima nekih kritičara koji su dobili na screening novu epizodu “Back to Where You’ve Never Been”, očekuje se dobar nastavak ove kultne serije, možda u svojoj posljednjoj sezoni (promo dolje).

~

~

Naime, prema izvještaju Tvline, još nije sigurno da li će Fringe nastaviti sagu, ali kreativci iza serije uvjeravaju da će serija zadovoljavajuće završiti i da finale 4. sezone može poslužiti kao finale serije. Abrams pak koji bi htio još jednu sezonu da zaokruži mitologiju serije, ostavlja mogućnost prelaska na drugu kuću ukoliko Fox odbije daljnu suradnju (dok Foxov šef odluku nastavka u petu sezonu prebacuje na Warner Bros.) Prevedeno, fanovi će se pet puta preznojiti do konačne odluke koja će biti donesena u svibnju, kad se čelnici napokon odluče.

U krajnjem slučaju, postoji mogućnost nastavka u stripovima ili možda nekoj web seriji ako neke stvari ostanu nedorečene.

S druge strane, pušten je online recap prikazanih epizoda 4. sezone, kao podsjetnik. Za veći podsjetnik tipa cijele serije link ovdje. Ukratko, Peter biva izbrisan da bi se uspostavila ravnoteža između svijetova, ali ništa nije tako jednostavno, i svaka akcija ima svoju reakciju. A koja će reakcija svemira biti na neočekivani povratak Petera u postojanje, napokon ćemo saznati u neprekinutom nizu originalnih epizoda Fringea počevši od petka.

U nizu još i sneak peak-ovi za novu epizodu “Back to Where You’ve Never Been”

~

~

~

~

Jedna misao o “Mali podsjetnik na Fringe: čekanje je gotovo!

  1. Povratni ping: Fringe ulazi u finalnu sezonu | geekosfera

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s