Web serije

Dating Rules from My Future Self (2012)

Imate li jedan od onih dana kada ste u potrazi za nekim ‘chick’ sadržajem, ali ne pronalazite ništa što već niste vidjeli i prekrižili ili barem odgodili za neka ‘bolja’ vremena? Ako je (kao što je kod mene često slučaj) odgovor DA, jedna mala preporuka: web serija Dating Rules from My Future Self.

.

Dating Rules from My Future Self (2012, Alloy Entertainment)

.

Lucy Lambert (Shiri Appleby: Life Unexpected, Roswell) je 20-nešto-godišnjakinja koja naizgled ima sasvim ispunjujući život — dvije najbolje prijateljice i cimerice Kelcy (Alison Becker: Parks and Recreation) i Amandu (Mircea Monroe: Episodes, Hart of Dixie), savršenog dečka Brendana (Bryce Johnson: Pretty Little Liars, Death Valley, Popular) i siguran posao. No da ne bi sve bilo tako jednostavno, Lucy jednoga dana počne primati sms-ove od osobe koja tvrdi da je ona, ali iz deset godina u budućnosti. Poruke je upozoravaju da mora promjeniti svoj ljubavni život i navike jer će u protivnom ostati sama i nesretna.

.

Dating Rules from My Future Self – glumačka postava (2012, Alloy Entertainment)

.

Uz već spomenute ShiriAlison, Mirceau i Brycea, u seriji se pojavljuje mnoštvo drugih poznatih glumaca, pa je tako lako prepoznati Zacha McGowana (Shameless) i Frana Kranza (Dollhouse) kao Amandine i Lucyne posljednje ljubavne ulove, Martina Starra (Party down, Freeks and Geeks) kao Lucynog kolegu sa posla, Taylora Kinneya (The Vampire Diaries, Trauma) u ulozi Brendanovog cimera Davea (i na kraju Lucynog de… ups! SPOLIER! — zaboravite da sam išta rekla), te uhvatiti kratki cameo Shauna Siposa (Life Unexpected, Merlose Place, Complete Savages).

.

*     *     *

.

Seriju je pogledalo više od 14 milijuna gledatelja (ne računajući nas koji ‘zaobilazimo’ geografska ograničenja) od kojih je primila izvrsne kritike. Stoga ni ne čudi da ćemo (u kolovozu ove godine) imati priliku gledati i drugu sezonu u kojoj će se također pojaviti Shiri Appleby, no ovoga puta sa Candice Accolom (poznatijom kao vampiricom Caroline iz The Vampire Diaries) u glavnoj ulozi.

Nažalost, kao i mnoštvo drugih web serija po mome ukusu, da biste pogledali Dating Rules from My Future Self preko YouTube kanala produkcijske kuće Alloy Entertainment, trebali biste skoknuti negdje na područje SAD-a. Za sve koje nisu u toj mogućnosti preporučujem da guglanjem pokušaju pronaći neke druge metode metode, koje ni ovaj put neću imenovati ;).

.

*     *     *

.

TRAILER

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s