Serijologija

Najava: Switched at Birth (2011)

Switched at Birth je obiteljska drama koja je s emitiranjem započela 06.06.2011. na ABC Family. Serija prikazuje život dvije tinejdžerice i njihovih obitelji nakon što saznaju da su djevojke kao novorođenčad slučajno zamijenjene u bolnici.

Bay Kennish (Vanessa Marano) je odrasla u bogatoj obitelji s majkom Kathryn (Lea Thompson), ocem Johnom (D.W. Moffett) i bratom Tobyjem (Lucas Grabeel). Kathryn je domaćica kojoj je glavni posao briga oko djece i muža, dok je John umirovljeni profesionalni sportaš. Njihov naizgled savršeni život u idiličnom susjedstvu se okrene naglavačke nakon što na satu kemije Bay sazna kako njezina krvna grupa ne odgovara grupama njezinih roditelja. Nakon što potvrde svoje sumnje DNK testom, Kennishi otkriju da je Bay kao nakon rođenja slučajno zamijenjena drugom djevojčicom.

S druge strane, Daphne Vasquez (Katie Leclerc) je tinejdžerica koja je kao dijete oboljela od meningitisa i kao posljedica čega je ostala gluha. Daphne je uspješna košarkašica srednjoškolske momčadi, odrasla je u srednjoklasnoj radničkoj obitelji s bakom i samohranom majkom Reginom (Constance Marie), te sa svojim najboljim prijateljem Emmettom (Sean Berdy) pohađa školu za gluhe i nagluhe.

Njihov cijeli život kakvog su ga do tada poznavale dramatično se promijeni nakon što se dvije obitelji susretnu. Bačene u posve novi i nepoznati svijet, djevojke se bore da zadrže svoje identitete, ali se istodobno vesele otkrivajući zajedničke interese koje imaju sa svojim biološkim roditeljima (Bayina ljubav prema umjetnosti i Daphneine atletske sposobnosti). Nakon što se Regina susretne s financijskim problemima, preseli se zajedno s Bay i svojom majkom u gostinjsku kuću Kennisha, omogućujući objema obiteljima da se bolje upoznaju i pruže djevojkama ponovnu priliku za normalan život.

.

*     *     *

Glume: Katie Leclerc (Fashion House), Vanessa Marano (Scoundrels, The Young and the Restless, Dexter, Without a Trace, Gilmore Girls), Constance Marie (George Lopez, American Family, Union Square) D.W. Moffett (Friday Night Lights, Life is Wild, Hidden Palms), Lea Thompson (Caroline in the City, Back to the Future), Lucas Grabeel (I Kissed a Vampire, High School Musical), Sean Berdy (The Sandlot 2)

.

*     *     *

TRAILER:

.

Ivana

Jedna misao o “Najava: Switched at Birth (2011)

  1. Povratni ping: Obnovljene i otkazane serije za 2011/12 « geekosfera

Komentiraj