Serijologija

Najava: Friends with Benefits (2011)

"Friends with Benefits" (2011, NBC)

.

Friends with Benefits (Prijatelji s povlasticama) je nova romantična komedija koja će se početi prikazivati 05.08. (06.08. po našem vremenu) na NBC-u. Prva sezona se sastoji od 12 epizoda u trajanju od 21 minute.

Radnja prati skupinu dvadeset-i-nešto-godišnjih prijatelja iz Chicaga koji traže ljubav pokušavajući se snaći u često teškom i zbunjujućem svijetu romantičnih izlazaka. Dvoje od njih, Ben Lewis (Ryan Hansen) i Sara Maxwell (Danneel Ackles), najbolji su prijatelji koji traže savršenog partnera — Ben se voli zabavljati i traži ženu koja će zadovoljiti njegove nemoguće visoke standarde (u danom trenutku), dok Sara, ambiciozna mlada pedijatrica, traži dragog muškarca s kojim će zasnovati obitelj. Dok čekaju da se savršene osobe pojave, Sara i Ben često prelaze uobičajenu granicu prijateljstva, tražeći jedno u drugome kako moralnu, tako i fizičku potporu.

.

Ryan Hansen kao Ben Lewis i Danneel Ackles kao Sara Maxwell ("Friends with Benefits", 2011, NBC)

.

Ostatak njihove skupine čine uspješni tehnološki genijalac Aaron Greenway (Zach Cregger), ženskaroš Julian „Fitz“ Fitzgerald (Andre Holland) i prekrasna Riley Elliott (Jessica Lucas). Oni povremeno iznose vlastita mišljenja o Benovom i Sarinom prijateljstvu, no istovremeno se moraju nositi sa vlastitim ljubavnim problemima.

.

*     *     *

.

"Friends with Benefits" (2011, NBC) - glumačka postava

.

Glume: Danneel Ackles („One Tree Hill“, Harold & Kumar, Ten Inch Hero, „What I Like About You“), Ryan Hansen („Party Down“, „Rockville CA“, „Veronica Mars“), Zach Cregger („The Whitest Kids U’Know“, Miss March), Andre Holland (Bride Wars), Jessica Lucas („Melrose Place, „90210“, Cloverfield, The Covenant, Life As We Know It)

.

*     *     *

.

TRAILER:

.

Napomena: U pilot epizodi prikazanoj u traileru, ulogu Aarona je glumio Fran Kranz, a Fitza Ian Reed Kesler. Oni su kasnije zamijenjeni sa Zachom Creggerom i Andreom Hollandom, no priča je ostala ista.

.

Ivana

Jedna misao o “Najava: Friends with Benefits (2011)

  1. Povratni ping: Obnovljene i otkazane serije za 2012/13 « geekosfera

Komentiraj